خانه آموزش اینستاگرام اموزش غیرفعال کردن اینستاگرام به طور موقت

اموزش غیرفعال کردن اینستاگرام به طور موقت

۰
155
غیرفعال کردن اینستاگرام

آموزش غیرفعال کردن اینستاگرام به طور موقت و افلاین شدن در یک بازه زمانی معلوم

برای همه ما پیش آمده است که تمایل نداشته باشیم برای مدتی در اینستاگرام فعالیت کنیم و بخواهیم اینستاگرام خود را برای همیشه پاک کنیم. اما اینستاگرام می‌داند که ما بعد از مدتی پشیمان می‌شویم و باز تصمیم می‌گیریم به اینستاگرام برگردیم. به همین دلیل یک قابلیت جدید به اپدیت اینستاگرام اضافه شده است تحت عنوان دی اکتیو اینستاگرام که با کمک آن می‌توانیم اینستاگرام خود را برای مدتی غیرفعال کنیم. توجه داشته باشید که غیرفعال کردن اینستاگرام دائمی نیست. یعنی شما هر زمانی که بخواهید می‌توانید صفحه خود را دوباره به حالت فعال دربیاورید و تمام اطلاعات شما نیز دست‌نخورده باقی می‌ماند. من در این مقاله نحوه دی اکتیو کردن اینستاگرام را قدم به قدم به شما آموزش می‌دهم و همینطور به شما می‌گویم که روش بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرام کدام است.

از کجا اکانت اینستاگرامم را دی اکتیو کنم؟

برای دی اکتیو کردن اینستاگرام شما باید به خود سایت اینستاگرام مراجعه کنید. یعنی نمی‌توانید از طریق برنامه و اپلیکیشن اینستاگرام، حساب کاربری خود را دی اکتیو کنید. هیچ فرقی نمی‌کند که با موبایل وارد سایت اینستاگرام بشوید یا با کامپیوتر. در هر دو حالت با طی کردن ۴ مرحله زیر می‌توانید اکانت خود را دی اکتیو کنید.

مرحله اول: ابتدا به سایت اینستاگرام رفته و وارد اکانت خود شوید.

غیرفعال کردن اینستاگرام
غیرفعال کردن اینستاگرام

مرحله دوم: بعد از اینکه از طریق وب‌سایت اینستاگرام وارد حساب کاربری خود شدید، به قسمت پروفایل خود رفته روی گزینه Edit profile کلیک کنید.

غیرفعال کردن اینستاگرام
غیرفعال کردن اینستاگرام

مرحله سوم: به انتهای صفحه Edit profile بروید و روی لینک آبی Teporarily disable my account کلیک کنید.

غیرفعال کردن اینستاگرام
غیرفعال کردن اینستاگرام

در مرحله آخر غیرفعال کردن اینستاگرام,  اینستاگرام از شما می‌خواهد دلیل غیرفعال کردن اینستاگرام خود را انتخاب کنید و رمز عبور خود را وارد نمایید.

غیرفعال کردن اینستاگرام
غیرفعال کردن اینستاگرام

اگر به دلیل خاصی مثلا دلایل امنیتی تصمیم به غیرفعال کردن اینستاگرام گرفته‌‌اید می‌توانید از بین گزینه‌های ارائه شده آن را انتخاب کنید و به اینستاگرام اطلاع دهید. اما اگر نیازی به این کار ندارید تنها کافیست گزینه just need a break را انتخاب نمایید

غیرفعال کردن اینستاگرام
غیرفعال کردن اینستاگرام

وقتی اینستاگرامم را دی اکتیو می‌کنم چه اتفاقی می‌افتد؟

زمانی که دی اکتیو کردن اینستاگرام شما با موفقیت انجام شود، صفحه اینستاگرام شما بسته می‌شود. در این حالت برای شما پیغامی می‌آید که دی اکتیو اینستاگرام شما موفقیت‌آمیز بوده است. زمانی که اینستاگرام شما دی اکتیو می‌شود، عکس‌ها و ویدوئوهای شما برای هیچکس در درسترس نخواهد بود و نام کاربری شما به Instagrammer تغییر خواهد کرد.

توجه داشته باشید که تمام عکس‌ها، ویدئوها، چتها و فالوورهای شما بدون هیچ تغییری باقی خواهد ماند و زمانی که صفحه خود را دوباره فعال کنید به تمام اطلاعات خود دسترسی خواهید داشت. زمانی که اینستاگرام شما دی اکتیو است تنها یک صفحه خالی و سفید از پروفایل شما برای دیگران نمایش داده خواهد شد. در صورت دی اکتیو اینستاگرام پیغامی برای دوستان شما نخواهد رفت و آنها تنها زمانی متوجه دی اکتیو بودن شما می‌شوند که به صفحه شما بیایند و با یک صفحه خالی به نام Instagrammer مواجه شوند.

(نکته مهم : اینستاگرام در هفته تنها یک بار به شما اجازه دی اکتیو اینستاگرام را می‌دهد. یعنی از زمانی که دوباره اینستاگرام خود را اکتیو و فعال می‌کنید، یک هفته زمان نیاز است تا بتوانید دوباره آن را دی اکتیو نمایید.)

چه زمانی می‌توانم دوباره به اینستاگرام برگردم؟

هر زمانی که بخواهید! برای برگشتن به اینستاگرام و بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرام حتی نیاز نیست که حتما به خود سایت اینستاگرام مراجعه کنید. بلکه از طریق خود اپلیکیشن اینستاگرام که روی موبایلتان است نیز می‌توانید اینستاگرام خود را مجددا اکتیو کنید.
اما برای برخی کاربران شرایط متفاوت است. اگر اقدام به غیرفعال کردن اینستاگرام نمایید و سپس در همان لحظه پشیمان شده و بخواهید دوباره به اینستاگرام برگردید ممکن است نتوانید. برای عده‌ای از کاربران چند ساعت طول می‌کشد تا به محض دی اکتیو کردن دوباره بخواهند به بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرام خود بپردازند و به اینستاگرام برگردند. اما ابدا نیاز نیست که نگران باشید زیرا مشکل بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرام تنها پس از گذشتن چند ساعت از طرف اینستاگرام رفع می‌شود.

چطور دوباره اینستاگرامم را اکتیو کنم؟

برای بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرام تنها کافی است که به اپلیکیشن و یا سایت اینستاگرام رفته و نام کاربری و رمز عبور اینستاگرام خود را وارد نمایید.
به همین راحتی! زمانی که اقدام به بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرام خود می‌کنید، برای هیچکدام از فالوورهای شما پیغامی ارسال نخواهد شد و نوتیفیکیشنی نخواهد رفت. اما در مواقع نادری اینطور نیست. بعضی مواقع ممکن است که شما اقدام به بازیابی اکانت دی اکتیو شده اینستاگرامتان نمایید و به اینستاگرام برگردید و برای عده‌ای از دوستانتان نوتیفیکیشنی برود.
این نوتیفیکیشن مربوط به عکسهایی است که شما در گذشته پست کرده و دوستانتان را در آن تگ کرده‌ بودید. این نوتیفیکیشن دوباره به دوستانتان اطلاع می‌دهد که شما آنها را در عکس خود تگ کرده‌اید. همین.

 

مطالب پیشنهادی داغ:

اموزش رفع ریپورت در اینستاگرام و شناختن کسی که شما را بلاک کرده

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *