آموزش ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ (ویدئو و تصویر زمان دار)

نحوه ارسال ویدئو و تصویر زمان دار در پیامرسان WhatsApp

اخیرا پیامرسان واتساپ ویژگی “یکبار مشاهده!” را برای ارسال ویدئو و تصاویر در گروه های واتساپی فراهم کرده است. این ویژگی این امکان را به شما می دهد که یک تصویر یا فیلم را به صورت زمان بندی شده را ارسال کنید و بعد از مدتی رسانه ارسال شده پاک می شود و فقط در زمان مشخص افراد گروه می توانند آن را مشاهده کنند. در این مطلب قصد داریم نحوه ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده را به شما آموزش دهیم، با کافه لرن همراه باشید.

پیام های ناپدید شونده چه ویژگی دارند؟

عکس و فیلم ناپدید شونده قابل ارسال ، ذخیره ، اشتراک گذاری یا ستاره گذاری نیستند. با این حال هرکسی می تواند از اسکرین شات یا ضبط صفحه این فایل ها برای دور زدن برخی از این محدودیت ها استفاده کند!

مراحل ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده

برای این کار وارد نرم افزار واتساپ شوید.

در داخل باکس چت مطابق تصویر روی نماد گیره ضربه بزنید.

ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ
ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ

سپس در ادامه ، “دوربین” یا “گالری” را انتخاب کنید و می توانید عکس یا فیلم را برای ارسال کلیک کنید یا انتخاب کنید.

ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ

پس از انتخاب فایل عکس یا فیلم، می توانید روی نماد “1” ، که به عنوان دکمه View Once نیز شناخته می شود ، ضربه بزنید. این دکمه در گوشه سمت راست پایین کادر زیرنویس ، در سمت چپ دکمه ارسال آبی ظاهر می شود.

ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ

هنگامی که روی دکمه View Once ضربه می زنید ، WhatsApp یک پنجره بازشو نشان می دهد که به شما اطلاع می دهد این یک عکس یا ویدیوی ناپدید شده است. با ضربه زدن روی “OK” می توانید این پنجره را کنار بگذارید.

ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ

در ادامه روی دکمه “ارسال” در گوشه سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید تا عکس ها یا فیلم های ناپدید شده در WhatsApp ارسال شوند. دکمه “ارسال” در iPhone یک پیکان راست در زمینه دایره آبی و در Android یک پیکان راست با زمینه دایره سبز است.

ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ
ارسال عکس و فیلم ناپدید شونده در واتساپ

هنگامی که گیرنده فایل رسانه ای را که اخیراً در WhatsApp ارسال کرده اید باز می کند ، به طور خودکار از تلفن وی حذف می شود.

امنیت ناپدید شدن عکس ها در واتساپ چقدر است؟

در حالی که ارسال رسانه های زودگذر باعث ایجاد توهم حریم خصوصی می شود زیرا عکس ها یا فیلم ها از چت حذف می شوند ، این بدان معنا نیست که رسانه شما واقعاً خصوصی است. برای شروع ، هیچ چیز مانع از گرفتن عکس از صفحه ، ضبط صفحه ، عکس یا فیلم از رسانه هایی که با استفاده از ویژگی مشاهده یکبار WhatsApp می کنید ، نمی شود.

WhatsApp همچنین خاطرنشان می کند که فایل های رسانه ای رمزگذاری شده می توانند پس از ارسال برای چند هفته در سرورهای شرکت ذخیره شوند. همچنین ، اگر شخصی پیام را به واتس اپ گزارش دهد ، این شرکت به عکس یا ویدیوی ناپدید شده ای که با استفاده از سرویس پیام ارسال کرده اید دسترسی خواهد داشت.

اگر عکس یا فیلم باز شده باشد ، در پشتیبان گیری WhatsApp گنجانده نمی شود و در نتیجه ، نمی توان آن را نیز بازیابی کرد. با این حال ، فایل های رسانه ای باز نشده ارسال شده با “مشاهده یکبار” فعال شده پشتیبان گیری می شوند و می توان آنها را از پشتیبان گیری نیز بازیابی کرد.

با این وجود ، مزایای حفظ حریم خصوصی برای این ویژگی وجود دارد. رسانه ارسال شده با استفاده از ویژگی مشاهده یک بار WhatsApp به طور خودکار در گالری گیرنده ذخیره نمی شود. این فایل های رسانه ای پس از مشاهده گیرنده حذف می شوند و فرستنده نمی تواند پس از ارسال فایل ها را مشاهده کند. هنگامی که یک عکس یا فیلم ناپدید شده را در WhatsApp دریافت می کنید ، می توانید ظرف 14 روز پس از دریافت آن را مشاهده کنید. اگر نمی توانید این کار را انجام دهید ، این فایل ها به طور خودکار حذف می شوند.

در حال حاضر ، راهی برای فعال کردن ویژگی مشاهده یکبار (View Once) به صورت پیش فرض وجود ندارد. هنگام ارسال باید هر بار آن را انتخاب کنید. هنگامی که رسانه ها را با استفاده از ویژگی View Once ارسال می کنید ، فقط در صورتی که گیرنده های خوانده شده را در WhatsApp فعال کرده باشند ، می توانید بفهمید که آیا این پیام توسط گیرنده باز شده است یا خیر.

منبع: howtogeek

مطالب پیشنهادی ما

آموزش ثبت نام در صرافی کوینکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا