آموزش بستن پیام های دایرکت اینستاگرام و غیرفعال کردن Message Requests

محدود کردن پیام های دایرکت اینستاگرام برای افراد ناشناس

چگونه دایرکت اینستاگرام خود را ببندیم؟ آیا تا کنون برای شما هم پیش آمده که به بستن پیام های دایرکت اینستاگرام خود فکر کنید؟ مسلماً شما پیام هایی را در دایرکت خود به طور روزانه دریافت می کنید که به واسطه افراد مختلفی از جمله آشنایان و غریبه ها برای شما ارسال می شوند که گاهی این پیام ها برای شما آزار دهنده هستند. فرقی ندارد که شما یک چهره سرشناس، سلبریتی و یا یک فرد عادی باشید. بعضی وقت ها ممکن است شما بخواهید پیامهای دایرکت را بدون بلاک کردن همه مردم غیرفعال کنید. به طور پیش فرض اینستاگرام به همه افراد چه آنها که توسط شما فالو شده اند و چه افرادی که فالو نکرده اید اجازه ارسال پیام به دایرکت شما را می دهد. این ممکن است باعث آزار شما و پر شدن صندوقچه پیام های شما به صورت ناخواسته شود. خوشبختانه در بروزرسانی های جدید که در نرم‌افزار اینستاگرام صورت گرفته قابلیت محدود کردن پیام های دایرکت وجود دارد.

برای اینکه اطلاعات بیشتری در رابطه با بستن پیام های دایرکت اینستاگرام به دست آورید در ادامه با آموزش کافه لرن همراه شوید.

آموزش محدود کردن پیام های دایرکت برای افرادی که شما آنها را فالو نکرده اید

1- همانند تصویر زیر در قسمت پروفایل اینستاگرام روی وقتی که در قسمت بالای صفحه گوشه سمت راست می بینید بزنید.

بستن پیام های دایرکت

2- مانند تصویر زیر وارد تنظیمات( Settings ) شوید.

بستن پیام های دایرکت

3- با توجه به تصویر زیر وارد بخش امنیت (Privacy) شوید.

بستن پیام های دایرکت

4- در منوی Privicy (امنیت) روی گزینه پیام ها (Messages) بزنید تا وارد بخش Messaging controls بشوید.

بستن پیام های دایرکت

5- در قسمت Messaging controls دو امکان وجود دارد که اولین امکان Allow New Message Requests برای بستن پیام های دایرکت است. اگر گزینه Everyone برای شما فعال باشد به این منظور است که همه میتوانند به شما پیام دهند، چه افرادی که شما آنها را فالو کرده اید و چه افرادی که فالو نکرده اید.

بستن پیام های دایرکت

6- اگر گزینه Only People You Follow را فعال کنید به این منظور است که تنها افرادی که شما فالو کرده اید اجازه ی ارسال پیام به شما را دارند.

بستن پیام های دایرکت

7-و دومین امکان Allow Others to Add You to Groups برای بستن اضافه شدن شما به گروه است. در اینجا اگر گزینه Everyone برای شما فعال باشد به این منظور است که همه میتوانند شما را به گروه اضافه کنند، چه افرادی که شما آنها را فالو کرده اید و چه افرادی که فالو نکرده اید.

بستن پیام های دایرکت

8-اگر گزینه Only People You Follow را فعال کنید به این منظور است که تنها افرادی که شما فالو کرده اید اجازه ی اضافه کردن شما به گروه را دارند.

بستن پیام های دایرکت

اکنون شما میتوانید محدود کردن پیام های دایرکت خود را به راحتی انجام دهید.

مطالب پیشنهادی ما
آموزش مخفی کردن تعداد لایک ها در اینستاگرام
آموزش حذف کلی پیام های دایرکت در اینستاگرام
معرفی و دانلود برنامه Direct

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا